سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رحیمی پردنجانی, سجاد, کیانی, مهدی, عزتی, پریا, پورمحمدی, بهراد, بیابانی, جواد, ترابی, حسن, خزایی, ظاهر. (1395). بررسی میزان فراوانی رنگ های مصرفی در مواد غذایی زعفرانی شهر یزد با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک در سال 1394. , 19(62), 1-7. doi: 10.22038/nnj.2016.7371
سجاد رحیمی پردنجانی; مهدی کیانی; پریا عزتی; بهراد پورمحمدی; جواد بیابانی; حسن ترابی; ظاهر خزایی. "بررسی میزان فراوانی رنگ های مصرفی در مواد غذایی زعفرانی شهر یزد با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک در سال 1394". , 19, 62, 1395, 1-7. doi: 10.22038/nnj.2016.7371
رحیمی پردنجانی, سجاد, کیانی, مهدی, عزتی, پریا, پورمحمدی, بهراد, بیابانی, جواد, ترابی, حسن, خزایی, ظاهر. (1395). 'بررسی میزان فراوانی رنگ های مصرفی در مواد غذایی زعفرانی شهر یزد با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک در سال 1394', , 19(62), pp. 1-7. doi: 10.22038/nnj.2016.7371
رحیمی پردنجانی, سجاد, کیانی, مهدی, عزتی, پریا, پورمحمدی, بهراد, بیابانی, جواد, ترابی, حسن, خزایی, ظاهر. بررسی میزان فراوانی رنگ های مصرفی در مواد غذایی زعفرانی شهر یزد با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک در سال 1394. , 1395; 19(62): 1-7. doi: 10.22038/nnj.2016.7371