سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

شیرزایی, معصومه. (1402). تأثیر مصرف دمنوش های گیاهی بابونه و زعفران بر pH بزاق: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. , 47(2), 171-182. doi: 10.22038/jmds.2023.63680.2150
معصومه شیرزایی. "تأثیر مصرف دمنوش های گیاهی بابونه و زعفران بر pH بزاق: یک مطالعه کارآزمایی بالینی". , 47, 2, 1402, 171-182. doi: 10.22038/jmds.2023.63680.2150
شیرزایی, معصومه. (1402). 'تأثیر مصرف دمنوش های گیاهی بابونه و زعفران بر pH بزاق: یک مطالعه کارآزمایی بالینی', , 47(2), pp. 171-182. doi: 10.22038/jmds.2023.63680.2150
شیرزایی, معصومه. تأثیر مصرف دمنوش های گیاهی بابونه و زعفران بر pH بزاق: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. , 1402; 47(2): 171-182. doi: 10.22038/jmds.2023.63680.2150