سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برکیان, یاسمین, خلیفه قلی, محمد, ابولحسنی, هدی, سلمان, مهدیه. (1401). بررسی برون‌تنی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس. , 46(1), 17-24. doi: 10.22038/jmds.2022.56361.2029
یاسمین برکیان; محمد خلیفه قلی; هدی ابولحسنی; مهدیه سلمان. "بررسی برون‌تنی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس". , 46, 1, 1401, 17-24. doi: 10.22038/jmds.2022.56361.2029
برکیان, یاسمین, خلیفه قلی, محمد, ابولحسنی, هدی, سلمان, مهدیه. (1401). 'بررسی برون‌تنی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس', , 46(1), pp. 17-24. doi: 10.22038/jmds.2022.56361.2029
برکیان, یاسمین, خلیفه قلی, محمد, ابولحسنی, هدی, سلمان, مهدیه. بررسی برون‌تنی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس. , 1401; 46(1): 17-24. doi: 10.22038/jmds.2022.56361.2029