سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

خاکزاد, سعید, سعیدی, علیرضا. (1398). آشنایی با بهداشت مواد غذایی با تأکید بر عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (بلانکیت و رنگ غیرمجاز). , 30(100), 42-46. doi: 10.22038/behv.2019.14462
سعید خاکزاد; علیرضا سعیدی. "آشنایی با بهداشت مواد غذایی با تأکید بر عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (بلانکیت و رنگ غیرمجاز)". , 30, 100, 1398, 42-46. doi: 10.22038/behv.2019.14462
خاکزاد, سعید, سعیدی, علیرضا. (1398). 'آشنایی با بهداشت مواد غذایی با تأکید بر عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (بلانکیت و رنگ غیرمجاز)', , 30(100), pp. 42-46. doi: 10.22038/behv.2019.14462
خاکزاد, سعید, سعیدی, علیرضا. آشنایی با بهداشت مواد غذایی با تأکید بر عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (بلانکیت و رنگ غیرمجاز). , 1398; 30(100): 42-46. doi: 10.22038/behv.2019.14462